hr en

PLASTIČNE KUTIJE RK BOX AIR

Šifra: FAFRK3...

RK Box Air plastični spremnici za police inovativna su rješenja za sigurno čuvanje i skladištenje širokog raspona komponenti. Jedinstveni dizajn stvoren je kako bi se na siguran način mogli složiti različiti spremnici, kada su prazni ovi spremnici se mogu ugnijezditi jedan u drugi, što je rezultiralo značajnom uštedom prostora.

Glavne značajke:

Otpornost i ergonomija

Veliki prednji otvor olakšava vađenje materijala, dok ojačano dno ima poseban središnji utor koji u kombinaciji s vodilicom police pretvara spremnik u pravu ladicu s mehanizmom za otvaranje i zatvaranje.

Pojačani rubovi i dno sprječavaju deformacije i ojačavaju strukturu RK Box Air spremnika za teške terete.

  


Mogućnost slaganja i ugniježđivanja

Patentirani umeci osiguravaju čvrsto i sigurno slaganje različitih RK Box Air spremnika i ravnomjernu raspodjelu težine. RK Box Air spremnici mogu se jednostavnom pokretom ruke prebaciti iz slaganja u jedan u drugi.

  

Maksimalna vidljivost

Dodaci za odvajanje i zaštitu sadržaja izrađeni su od prozirnog polistirena kako bi se osigurala maksimalna vidljivost i trenutna identifikacija pohranjenih materijala.

PREDNJA PLOČA

Prozirna prednja ploča zatvara prednji otvor RK Box Aira bez blokiranja pogleda na sadržaj. Poseban dizajn savršeno se prilagođava obliku kante, umetanje na klik. Može se koristiti u kombinaciji s poklopcem za potpuno zatvaranje posude.

RAZDJELNIK

Poprečna pregrada dijeli unutarnji prostor RK Box Aira u nekoliko odjeljaka za pohranu komponenti različite prirode. Proziran je kako bi se mogao vidjeti sav materijal i savršeno se uklapa u bočna ojačanja bez zauzimanja prostora.

POKLOPAC

Poklopac RK Box Air pričvršćen je na gornji dio kante i ima djelomično ili potpuno otvaranje. Njegova prozirnost čini sadržaj uvijek vidljivim i može se koristiti u kombinaciji s prednjom pločom za potpunu zaštitu sadržaja RK Box Aira.

Modularne police za kontejnere

Polica za spremnike ima varijabilan broj polica na koje možete organizirati RK Box Air u redu i potpuno sigurno.

Svaka polica opremljena je vodilicom koja savršeno pristaje u utor na dnu posude i čini RK Box Air praktičnom i sigurnom ladicom, opremljenom bravom za otvaranje i zatvaranje. Za razliku od tradicionalnih polica za RK Box, stoga nije potrebno ugraditi stražnje graničnike jer će se spremnik nakon uklanjanja zaključati bez pada. Policu je moguće proširiti u bilo kojem trenutku: zapravo će biti dovoljno složiti različite police pomoću praktičnih peraja smještenih u gornjem dijelu.


Kupite