IBR Comgage Software

Šifra: IBRCOMGAGE

      

IBR ComGage programski paketi za mjeriteljstvo i SPC:

ComGage Compact - programski paket služi za jednostavno i brzo rješavanje aplikacija u mjeriteljstvu.

ComGage Level 1 - programski paket je dio standardne opreme prilikom isporuke uređaja IBR računala Mecc / IMB-pc1 / ... i pretvara  navedena računala u mjerne uređaje za standardne potrebe u mjeriteljstvu.

ComGage Professional - programski paket je kompletno profesionalno programsko rješenje na svim područjima mjeriteljstva, SPC u i za široku primjenu u svim vrstama proizvodnje.

Prospekt s pregledom i opisom programa: IBR COMGAGE SOFTWARE 

Kupite

Za primjenu i obradu izmjerenih vrijednosti firma IBR je uz minijaturne radio module razvila i popratne ComGage programske pakete za potrebe mjeriteljstva i statističku kontrolu procesa u proizvodnim pogonima. Softver je prikladan za primjenu od jednostavnih prikazivanja izmjerenih vrijednosti do kompleksnih mjernih aplikacija s kontrolnim sekvencama, kao i za ispitivanje komponenti s više značajki u malim i velikim serijama. Osim toga dodatno softver pruža informacije za statističku kontrolu procesa pomoću uključenih statističkih funkcija. 

Glavne odlike ovog softvera su slijedeće: jednostavna i lagana primjena, univerzalno primjenjiv u području od jednostavnih ručnih mjerila pa sve do složenih uređaja s više mjernih mjesta i sa automatskim mjernim sekvencama, prikupljanje podataka s mjernih uređaja, interfacea i unosa tipkovnicom, univerzalna primjena za sve namjene za različita mjerenja, ulazne podatke i mjerne programe, online SPC elementi, kontrola digitalnih izlaza i čitanje digitalnih ulaza, sakupljanje i arhiviranje referentnih informacija, ispis ispitnih izvještaja i izmjerenih vrijednosti u formi tablica, ugrađen konverter za MS-Excel i QS-Stat. 

Komunikacija sa opće poznatim softverskim paketima: SAP, LabView, Mitutoyo, Q-DAS, Asi DataMyte, Babtec, IBS i mnogim drugim.