hr en

Namještaj i oprema Fami

Namještaj i oprema Fami

Vodeća robna marka u proizvodnji i prodaji industrijskih i radioničkih sustava za skladištenje i opremanje u Italiji i diljem svijeta već više od 90 godina. Fami nudi proizvode visoke kvalitete, talijanski dizajn industrijskih i skladišnih sustava, sustave za opremanje proizvodnih i servisnih radionica i uredski namještaj – kao i usluge prije i nakon prodaje kako bi zadovoljili sve potrebe svojih kupaca.


Detaljnije informacije o Fami proizvodima, poput dimenzija, opreme, boje, težine i sl. možete pronaći u bogato opremljenim Fami katalozima ili pozivom dijelatnicima firme Mediotehna d.o.o.

S više od 2400 proizvoda sa zaliha, katalog Fami IDEAONE 2023.04 savršeno je mjesto za brzo i potpuno istraživanje kompletnog asortimana industrijskog namještaja sa zaliha Fami. Raznolikost namještaja odabrana je nakon pomne analize našeg asortimana proizvoda, kako bismo identificirali najzanimljivije i najčešće tražene artikle za tržište.


GEAR GARAGE, katalog za opremanje radionice

Gear Garage katalog uključuje velik izbor rješenja za opremanje garaža, idealnih za zadovoljavanje različitih potreba profesionalaca i ljubitelja automobila i motocikala. Svi su proizvodi dizajnirani za stvaranje visoko prilagođenih konfiguracija koje se lako prilagođavaju prostoru u kojem su instalirani.


IDEAONE 2024.05GEAR GARAGE