hr en

Dizalice hidraulične

Dizalice hidraulične

YALE nudi nekoliko modela hidrauličnih dizalica za najrazličitije namjene. 

Aluminijski program nudi dva modela: AJH dizalice osim klasičnog podiznog cilindra imaju i produženu podiznu stopu, koja malom debljinom omogućava podizanje tereta vrlo malo podignutim od tla, nosivost produžene stope iznosi 40% od nominalne nsivosti dizalice. Nosivosti AJH serije su od 20-100 t.

AJS modeli imaju sigurnosnu maticu za zaključavanje dizalice, čime postižemo sigurnost od propadanja i nakon dužeg perioda, na ovaj način dizalica se može koristiti kao mehanički potporanj, a hidraulički sistem je potpuno rasterećen. Nosivosti su 6,5 t i 10 t.

Strojne dizalice sa produženom stopom serije JAM koriste se kada je prostor ispod tereta ograničen, tipična primjena ovakvih dizalica je pozicioniranje i pomicanje teških strojeva ili teških čeličnih konstrukcija. Uključen je sigurnosni ventil za slučaj preopterećenja, kapaciteti 2-15 t.

Serija YAP kapaciteta od 4,5 do 50 t, zahtjeva vanjsku hidrauličnu pumpu, karakteristika ove serije dizalica je mogućnost izbora položaja stope, čime biramo i visinu podizanja, moguće podizanje sa glavom dizalice kao i produženom stopom.

Serija YAS slične su kao prethodno opisana serija samo sa integriranom pumpom, kapacitet podizanja 3-25 t.